Beauty Flow Hair Accessories

Beauty Flow hårpynt, smykker & accessories 

Opret B2B login via hjemmesiden 

 Kontakt os endelig via mail: info@myeverneed.dk ved spørgsmål eller andet

Beauty Flow logo
Beauty Flow logo

Kontakt os

Beauty Flow tilbyder alle som har lyst til at bære vores hårpynt muligheden for at sætte håret med smarte og farverige hårspænder. Vi har præget modebilledet siden 2016 under navnet everneed. Beauty Flow er i vores ånd og i sit design inspireret af den skandinaviske minimalisme, dog uden at vi lader os begrænse for vi er nemlig også forelsket i det feminine og legesyge look. Vi ønsker at være med til at skabe et smukt og fuldendt look for enhver  som bærer accessories fra Beauty Flow by my Everneed. 

Hårpynt fra Beauty Flow

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af hårpynt. Vi har for eksempel mange flotte hårklemme i flere størrelser, hårbøjler i alverdens farver og scrunchies til enhver lejlighed. De populære elastikker, som er lavet af silikone har vi også, det gode ved dem er at de bliver siddende i håret hele dagen. 

Vi har alt i hårpynt – også mange forskellige hårspænder, hvoraf nogle af dem egner sig bedst til et kort hår og andre bedre til langt hår. Vi har for eksempel de trendy cirkelhårspænder i både små og store, som er enkle og lige til at sætte i håret. De egner sig især godt til en frisure, hvor noget hår er nede, og resten bliver sat op med spændet. Vi har også spænder med sløjfer, med fjer og blade og meget mere.

Beauty Flow er naturligvis også med på hårbåndsmoden, og vi har derfor produceret hårbånd i en masse friske og lækre farver. De forskellige hårbånd kan styles på mange forskellige måder, og kan bruges i de fleste slags hår. Du kan ydermere bruge hårbåndet både i løst og opsat hår. Det kan give et pift til et outfit, og sætter bare generelt lidt ekstra farver på hverdagen.

Hårbånd

Skab et smart udtryk med et hårbånd. Et flot hårbånd kan bruges i både løst og opsat hår. Det kan bruges af praktiske årsager for at holde pandehåret væk, men det kan da selvfølgelig også bruges for at tilføje dit look lidt ekstra.  Vi har smukke hårbånd,  scrunchies hårelastikker og farverige hårspænder lige her på siden. 

Hårklemmer

Langt de fleste af vores hårklemmer er lavet i cellulose acetat, hvilket gør at de fine hårklemmer både holdbare og skånsomme mod håret. Vi har dem i mange forskellige størrelser så de passer til de fleste hårtyper og længder. 

                                                                                                                               –

Vores hårpynt tilbydes udelukkende til virksomheder. 

Er du interesseret i at blive forhandler? Udfyld vores kontaktformular og vi vender hurtigt retur. Du er også velkommen til at skrive en mail på info@myeverneed.dk